SparkFun Forums 

Where electronics enthusiasts find answers.

For the discussion of Arduino related topics.
By henry321yu
#201522
Hello guys.
Thank you for taking the time for me.

My board is SparkFun 9DoF Razor IMU M0.
Introduction of the board:
https://learn.sparkfun.com/tutorials/9d ... troduction

I think there's no problem uploading codes via arduino ide through i already did it for few week and offical introduction say so.

There's a problem with my computer while uploading the code to this board.
Port already selected,and still can read the data from the IMU.
screenshot:
Image

The strangest part is my computer still can upload sketches to other board,and other computer still can upload codes to the IMU board...

I don't know where the problem is...
I remember there was a error while i installing new release patch on one of Board manager board,
and it start not uploadable.

So i tried re-install all boards in Board Manager and IDE.
But seems something didn't clean up at IDE.I used cclear after unstall.
I did'nt sure will that do the job,but seems not.Issue still exsist.

And the driver i'm not sure if there has problems.Because it worked at the first day i plugin the IMU board.

The board have no reset button,but it have bootloader mode throgh i still fail.I think there's other way.

I still have subject to do.
I'm counting on you guys :cry: :cry: :cry:
By henry321yu
#201541
hi,the error is changed,it was like this:

Set binary mode
No device found on COM7
Send auto-baud
Set binary mode
An error occurred while uploading the sketch

and now shows:

Set binary mode
No device found on COM7
readWord(addr=0)=0x31373120
readWord(addr=0xe000ed00)=0xd39342e
readWord(addr=0x400e0740)=0x38372d0a
version()=.32, 90.92, 172.24
chipId=0x38372d0a
Unsupported processor
Send auto-baud
Set binary mode
readWord(addr=0)=0xa0d3931
readWord(addr=0xe000ed00)=0x2e39372d
readWord(addr=0x400e0740)=0x202c3238
version()=90.47, 169.84
chipId=0x202c3238
Unsupported processor