SparkFun Forums 

Where electronics enthusiasts find answers.

Everything pertaining to the data.sparkfun.com service, the phant project which powers it, and user projects which talk to the service.
By around
#191488
I have installed a local Phant server on my Windows 10 machine. I followed the Virtualbox, Vagrant, Git installation instructions.

I can connect to the local server through my browser and telnet. Creation of new streams and review of streams through the browser and telnet work with no issues.

When I try and input data, the browser reports that it cannot connect to the page specified. If I introduce deliberate errors into the input string (wrong or missing keys), then I get the correct error responses. If I omit or introduce incorrect data fields, the browser again reports that it cannot connect to the page specified.

When I try and output stream data, I get the expected no data error responses (not surprising as I cannot input data!!).

I am at a loss as to how to troubleshoot this issue. The server appears to be working for everything except data input. Any ideas on where I should focus my troubleshooting efforts?

Cheers,

Adrian
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]