SparkFun Forums 

Where electronics enthusiasts find answers.

Hardware or product specific questions are best asked here.
#218401
Produce: SparkFun OpenLog Artemis DEV-16832 Open Source Hardware
I purchased 2 of these loggers. One worked out of the box; detected attached I2C sensors and started logging. All good.

My second logger does not detect the same sensors. It only appears to log the builtin sensors. All i2c sensors are on the
auto detect list.

So far I:
1. Downloaded Artemis Firmware Up loader GUI from Github, and Open Log_Artemis-V10-v15.bin firmware file.
2. used the uploaded to install firmware file. It completed.
3. rebooted the Open logger.
Still no detected i2c devices. I used the console to power down the logger. And restarted. Same.

Note that the logger does show the internal devices data as being logged (per console display.

Any ideas. I have test equipment.

Don
 Topic permissions

You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]