Page 1 of 1

XBee 900HP with

Posted: Tue Nov 25, 2014 2:23 pm
by wallyH
I bought a pair of XBEE PRO900 (Digi Part #: XBP09-DPSIT-156) (WRL-09099) and they worked well together. I wanted to try a network, and according to Digi, that model is superceded by the XBEE900HP. So I got some of them( XBee PRO 3B-DPST_001) and they communicated with each other.
Now I would like to have communications between the PRO900's and the 900HP's but I am not having any luck. Asside from having the same network ID, what parameters must be set to achieve compatablity?
Wally

Re: XBee 900HP with

Posted: Wed Nov 26, 2014 9:12 am
by waltr
This question is best asked on the Digi Int forum or to the Digi Int tech support.

Re: XBee 900HP with

Posted: Fri Nov 28, 2014 1:30 am
by stevech
Or Digi's user forum.

Re: XBee 900HP with

Posted: Tue Dec 02, 2014 8:54 pm
by wallyH
Thanks to mvut on the Digi-International Forum I learned that "They are different products running at different data rates and over different frequencies. They simply will not talk to each other."
wallyH