SparkFun Forums 

Where electronics enthusiasts find answers.

Search found 5 matches

 Go to advanced search

Re: Arduino code for the MPL115A1 Pressure Sensor (SPI)

 by radu022003 ¦  Wed Aug 15, 2012 10:43 am ¦  Forum: Code ¦  Topic: Arduino code for the MPL115A1 Pressure Sensor (SPI) ¦  Replies: 27 ¦  Views: 22762

At least my pressure and temperature values are 0.

Re: Arduino code for the MPL115A1 Pressure Sensor (SPI)

 by radu022003 ¦  Wed Aug 15, 2012 8:46 am ¦  Forum: Code ¦  Topic: Arduino code for the MPL115A1 Pressure Sensor (SPI) ¦  Replies: 27 ¦  Views: 22762

Hello, i just started to work with this sensor MPL115A1 and an ARM M4 from ST Microelectronics. My main issue is that when i'm sending the convert command to the sensor via SPI it shuts down or blocks. I can read the coefficients, but only when i'm sendig the 0x24 command, it goes off. I need to shu...

 by radu022003 ¦  Wed May 20, 2009 2:24 pm ¦  Forum: Wireless/RF ¦  Topic: Xbee and PIC ¦  Replies: 2 ¦  Views: 1029

hi, please help me with xbee, i'm also interfacing xbee with 18F, 18f4550. I'm connected with xbee only with rx, tx and gnd. If i send data from : pic ->xbee ))))))xbee->pic i got huge lag. i tryed to send 0 to 9(with 1s delay between chars) in a for loop from one pic to another and i receive first ...

 by radu022003 ¦  Wed May 20, 2009 2:16 pm ¦  Forum: Wireless/RF ¦  Topic: RC Project ¦  Replies: 13 ¦  Views: 1823

i forgot to mention that data goes out from pic OK, i saw them via ftdi on pc. and i connected pic and xbee only with rx, tx and gnd.

xbee lag

 by radu022003 ¦  Wed May 20, 2009 2:08 pm ¦  Forum: Wireless/RF ¦  Topic: RC Project ¦  Replies: 13 ¦  Views: 1823

Hi i'm trying to make also an r/c with pic and xbee. I made the boards for tx and rx. I'm usign 18f4550. Baudrate 115200. I'm having some trouble with xbee lag. For test i place on rx board a led, pic will turn on if receive on usart '1' and turn the led off if receives anything else. If i send from...